Your input is important to us. Please provide your valuable feedback. Here are some testimonials from our clients:

Hiii ARTEA Team!!!! a.k.a Ria, Renate, Akte & Angel...

Time flies yaa..tau2 udah sebulanan lewat since our big day.. so sorry kita baru post testi nya sekarang yaahh.. but one thing we need to tell you guys again is : THANK YOU SO MUCHHHHH!! We wouldn't know what to do (esp on the day yang super nge-blank ituu) without you guys..

ARTEA was very helpful and hands on dari mulai persiapan pernikahan sampai hari H nya.. As groom and bride, we are sure that the closer you are to the wedding day, the "blanker" you'll be.. but Renate, Ria, Akte & Angel came to the rescue.. we really appreciate what you guys did for us so that the event happened be such a blast.. We are sorry yaa if we had been such a pain in the ass for you guys during those times.. Thank you for being so kind and patient with us..

Last but not least, keep up the good work guys and keep in touch!


Love,
Reyno & Angel
 
Date of Posting: 06 November 2013
Posted By: Reyno and Angel
Hai Ate, Akte, Angel & Ria :)

We would like to thank ARTEA WO for not just being a wedding organizer to us, but also a good friends in preparing our wedding.

Kami sangat terbantu sekali dengan kehadiran 4 mahluk yang super sabar ngadepin gw sama Indra yang banyak mau nya dan gw yang kadang-kadang suka judes ahahahaha.. Tim yang artea bawa saat hari H juga sangat amat membantu dan semuanya juga sabar sabar bangeeeeet. HEBAT!

Semua keluarga yang datang di wedding gw sama Indra juga pada bilang, klo artea wo itu mau nerima masukan dari orang lain dan juga gesit. Selain itu Artea WO juga banyak kasih kami masukan mengenai vendor-vendor wedding yang ok.

Mewakili segenap sekeluarga, kami berdua mengucapkan banyak terimakasih kepada Artea WO karena tanpa kalian acara ini tidak akan sesempurna seperti yang kami berdua inginkan.

Thank You so muuuuuch & Keep up the good work guys! Keep contact ya kita :)

Note : for those who looking for wedding organizer, Artea WO is highly recommended!
 
Date of Posting: 19 October 2013
Posted By: Noni & Indra
Thanks for the AMAZING job. 3 weeks to prepare a reception at the gorgeous Nusantara Ballroom must be some record. The decor was amazing, the music was great (even got the musicians to learn to play a special procession song in 2 days), everything was done professionally and above and beyond expectations (and in line with budget restrictions which is great for those of us without a limited pocket!). Everything was so well organised we didn't have to lift a finger on D Day. Attentiveness followed us even during the event and well after.

Great job again and will definitely be recommending you to everyone I know!
 
Date of Posting: 17 September 2013
Posted By: Tessa & Jeremy
Dear Miss Angel, Miss Ate and the Artea Team :),

It's been a great pleasure and a great journey working with the Artea Team especially Angel and Ate. We've been working with Angel and Ate for the past year in preparation for our wedding on Sept 8, 2013. We started of as a stranger then a client and in the end we became a good friends together. I would say that our wedding preparation is not a sailing smooth journey, but like any other wedding preparation we've been through problems and issues with vendors and even within family itself. From that experience, that's how I know how great Angel and Renate are. Even with all the problems we've been through, Angel and Ate manage to guide us and help us through out the way. We definitely made a great choice by choosing Artea for our wedding. One thing that I adore the most is that Angel and Ate really care about our wedding and us (I am going to miss having you guys around hahaha). They always take all of our concerns seriously and even the concerns of our family as well. Not to mention, their attention to details is definitely a plus when choosing Artea. Throughout the big day, I manage to just enjoy the day and not worrying about anything else as the Artea team took care of everything for us. We definitely can't thank you enough for all the things you've done for us. I am going to miss working with you guys; all the joys and laughter we shared throughout the year. we definitely recommend Artea team to those couples who are planning a wedding.

Good Luck Artea. I definitely think that you guys have the passion and talent as a wedding organizer. Thanks again for everything yahh.. I am gonna miss chatting with you guys everyday hahaha :). Keep in touch yaa..

Viro&Sisca
 
Date of Posting: 09 September 2013
Posted By: Viro&Sisca
Hi Artea!

Terimakasiiiihhhh banyakk atas bantuannya dalam persiapan pernikahan hingga Hari H.

Kami menggunakan jasa Artea Wedding Organizer untuk acara Resepsi Pernikahan kami yang di Jakarta. Karena acara pernikahannya di dua kota, kami merasa sangaaaaatttt terbantu oleh tim Artea terutama Ria & Angel yang sudah dapat mengakomodir segala kebutuhan kami including : minjemin frame buat tempat foto, nyiapin madu anget biar kuat di pelaminan, ngejar-ngejar kita buat semua arrangment (ini yang konsumen, yang dikejar-kejar siapa??? :p) trus selalu mengingatkan kita for every single printilan(s) terutama saat mendekati hari-H. Dan masih banyak lagi yang kayaknya ga bakalan muat kalo mau ditulis disini :D

Mohon maaf karena kami baru sempat mengisi testimony ini.. Terimakasih banyak karena masih tetap keep in touch dengan kami yaaa Artea!

It was an unforgotable night to be honest, since i have to wear those Sunting(sssss).
Thank you very much for every support esp. personalized touch, those are a very thoughtful of you, Greatly Appreciated!

Keep up the good work, team!

Cheers,
Farah & Rico
 
Date of Posting: 18 August 2013
Posted By: Farah and Rico
Dear ARTEA kesayanganku,

Thaaaaannnkkkkkk yooouuuuu so much...mungkin kalo ada kata2 yang lebih tinggi lagi dari Terima kasih kami akan ucapkan itu. Tuhan Yesus memberkati setiap pribadi yang bekerja di Artea.

Kilas balik dari impian pernikahan ku sejak kecil adalah semua orang bisa happy, penuh makanan, bertaburan bunga putih dan pink, gaun simple dan tanggal 26 May 2013 adalah momen Artea mewujudkan semua impian kami tepatnya saya.

Dari awal kami sangat terbantu dengan bantuan dari Artea secara khusus Ria, Ate, Angel dan Akte karena pada dasarnya saya orang yang gampang sekali berubah-rubah sampai last moment saya bisa buat perubahan yang signikan dan membuat team Artea pusing tapi dengan proffesional mereka bisa mengcover semua keinginan saya.

Last but not least, keep up the good work ya Artea kalian semua SUPERB sekali!!! Kami akan merekomendasikan Artea ke semua orang yang akan mewujudkan impian mereka juga.

Again God bless Artea. Thank you so much....MUUUUAAAACCCHHHHHH
 
Date of Posting: 12 July 2013
Posted By: Suwito and Lady
Hai Hai.. kita berdua mau ngucapin thank you yang sebesar besarnya untuk Artea team yang sudah membantu kita mulai dari wedding preparation till the H day..
it was a top-notch service and we couldn't be happier.. untung kita milih Artea, ga nyesel deh.. hehehe..
pada saat persiapan kita merasa sangat amat terbantu oleh Artea, khususnya Angel dan Ria yang rajin banget menghubungi dan selalu sigap dimintain tolong apapun (yang mana banyak banget karena kita berdua masih ngantor sampe H -2)..
setiap kali ada urusan wedding ataupun vendor yang sulit dihadapi tinggal kasih ke Artea dan dalam sekejap langsung beres.. hahahaha.. so once again thank you Artea, without you guys the wedding day would not be as memorable and care-free as it was..
Good luck buat Angel yang lagi ngurusin her very own wedding.. all the best for you, you deserve it..
xoxo..
 
Date of Posting: 04 June 2013
Posted By: Ivan Dwiananto & Gretel Griselda
Dear Artea,

Thank you VERY much ya Ria, Renate, Angel & team for all your help to make our wedding one of the best days of our lives. Making the impossible possible deh pokoknya hehehe :)

Dari awal kita berdua sadar kalo wedding organiser akan berperan sangat penting untuk persiapan hari H kita, terutama karena kita berdua tinggal di Sydney - jadi perlu 'wasit' buat kedua keluarga hehehe :) dan memastikan semua elemen dari acara kawinannya yang campuran berbagai adat & daerah yang SEMUAnya digeber dalam satu hari yang sama, mulai dari siraman, tea pay, panggih dan resepsi (what a long day!) bisa terlaksana dengan lancar.
Sebagian besar persiapan dilakukan lewat email, makasih ya atas pengertiannya jadi pas kita berdua sempet pulang dalam seminggu itu kejar-kejaran buat ketemuan 2 kali hehe. trus ketemuan lagi, baruuu beberapa hari sebelum hari H. Seru yaaaa...

Di hari H-nya team Artea tampak super professional dengan syal-syal orange. Semuanya pretty much on schedule dan bagussss, walau ada drama-drama selipan hehe, pada akhirnya semua senang & keluarga tenang.

Makasih banyak ya. Will definitely rekomen Artea!

Kiss & hugs,
Indi & Adit
 
Date of Posting: 29 March 2013
Posted By: Indi & Adit
Your contribution mean so much to us. Thank you for making this day possible. We will always remember and appreciate what you've done. Please know that if our wedding budget were any bigger we would've paid more as a tangible thank you hahahaha! Cheers for a better venture ahead, may artea boom and grow with success.
 
Date of Posting: 19 February 2013
Posted By: Raldy&Nilam
Thank you so much for everything, Artea. You have been the perfect wedding planner for our wonderful wedding day, and for every extra miles you have took, rest assured we all took a full note for that, and fully appreciated it. Simply put, you have made our whole wedding beautifully effortless. Without your personal and thoughtful insights, we could have not pass through our wedding so beautifully effortless. Thanks again, Artea.
 
Date of Posting: 12 September 2012
Posted By: Jesse & Debora

<< Start Previous 1 2 3 4 5 Next Last >>

Page 3 of 5


Submit A Testimonial
* fields are mandatory.
Your Name:*
Email Address:*
About You:
Your Location:
Your Website:
Security Code:
Enter Code Here:*
Send us your comments below:*